Μασάδο στο Gazzetta.gr για τον Τικίνιο Σοάρες: «Παίκτης με ένστικτο killer που μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό» (vid)

Μασάδο στο Gazzetta.gr για τον Τικίνιο Σοάρες: «Παίκτης με ένστικτο killer που μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό» (vid)

Μασάδο στο Gazzetta.gr για τον Τικίνιο Σοάρες: «Παίκτης με ένστικτο killer που μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο 65χρονος τεχνικός της Νασιονάλ και άλλοτε προπονητής του Τικίνιο Σοάρες, Μανουέλ Μασάδο, ακτινογραφεί τον παίκτη που θέλει τόσο ο Ολυμπιακός στο Gazzetta.gr.
Ο Μανουέλ Μασάδο είναι ένας εκ των προπονητών που έχει δουλέψει μαζί με τον Τικίνιο Σοάρες, τον 30χρονο επιθετικό που προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα ο Μασάδο είναι ο τρίτος προπονητής με ελληνικό background που έχει εργαστεί μαζί του καθώς με τον Σοάρες έχουν δουλέψει και οι Μαρτίνς και Νούνο Εσπίριτο Σάντο (ο τεχνικός των Γουλβς έχει θητεία στον Παναθηναϊκό). Με τον 65χρονο σήμερα Μασάδο ο Τικίνιο είχε 47 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ.
Το Gazzetta.gr μίλησε με τον νυν τεχνικό της Νασιονάλ για τα χαρακτηριστικά του Σοάρες και το τι μπορεί να δώσει ενώ ο ίδιος έκανε και μνεία για το πέρασμά του από τον Άρη. «Μιλάμε για παίκτη με τρομερή ποιότητα στην επίθεση που σε ανεβάζει επίπεδο. Είναι πολύ δυνατός σωματικά και αντιμετωπίζεται τρομερά δύσκολα από οποιονδήποτε αντίπαλο», μας επισήμανε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του.

Ένα από τα βασικά ατού του έμπειρου σκόρερ είναι πως «είναι τέτοιος παίκτης που μόλις χάνει τη μπάλα θα γίνει ο πρώτος που τη διεκδικεί. Πολύ καλά ισορροπημένος και σοβαρός που δεν αμελεί ούτε τα αμυντικά ούτε και τα τακτικά του καθήκοντα». Ο Σοάρες όμως έχει και «πολύ καλά ατομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Είτε με είτε χωρίς τη μπάλα. Ένας παίκτης με ένστικο killer. Ένας πολύ καλός σκόρερ και μία εγγύηση για γκολ. Παίκτης που ξέρεις ότι θα σου δώσει αρκετά γκολ αλλά και κινήσεις που τις χρειάζεσαι στην επίθεση».

Όσο για το τι άλλο μπορεί να δώσει; «Σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός θα δώσει εμπειρία και μεγάλη ποιότητα και ειδικά στο τακτικό σκέλος. Είναι παίκτης που προσαρμόζεται ιδιαίτερα εύκολα και θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να δώσει πολλά και στον Ολυμπιακό. Μία τρομερή επιλογή για κάθε ομάδα».

Ο ίδιος ο Μασάδο δεν ξεχνά και το πέρασμά του από τον Άρη το 2012 και εκείνον τον αγώνα με τον τραυματισμό της Κουρομπύλια και τον Αστέρα που όπως σημειώνει στέρησε την Ευρώπη στην ομάδα του τότε: «Η ομάδα ήταν πολύ κοντά στο να βγει στην Ευρώπη. Όμως ήταν εκείνο το ματς όπου τιμωρηθήκαμε για τραυματισμό διαιτητή από οπαδό. Ήταν ένα συμβάν από το οποίο χάσαμε το ματς αλλά και είχαμε και τιμωρία βαθμών αλλά και έδρας για ένα παιχνίδι και αυτός ήταν το τέλος των πιθανοτήτων μας για την Ευρώπη».
Όσο για το εάν έχει καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα ή όχι; «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Άρη. Πολύ καλές αναμνήσεις όπου γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και είχα πολύ καλή φιλοξενία. Φυσικά θα γύριζα στην Ελλάδα και θα ήθελα να ξαναδουλέψω εκεί εάν είχα πρόταση», απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι προπονητές που είχαν τον Τικίνιο:

  • Σέρτζιο Κονσεϊσάο με 122 αγώνες: 52 γκολ και 17 ασίστ
  • Μπαοσάν Γουάνγκ με 8 αγώνες: 2 γκολ
  • Βίτορ Μπρούνο με 1 αγώνας: 1 γκολ
  • Νούνο Εσπίριτο Σάντο με 17 αγώνες: 12 γκολ και 2 ασίστ
  • Πέδρο Μαρτίνς με 21 αγώνες: 8 γκολ και 2 ασίστ
  • Μανουέλ Μασάδο με 47 αγώνες: 16 γκολ και 2 ασίστ
  • Λούλα Περέιρα με 2 αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα