Ολυμπιακός: Τα «πετροδόλαρα» και η στάση του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα «πετροδόλαρα» και η στάση του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τα «πετροδόλαρα» και η στάση του Φορτούνη

bet365

Η Αλ Σαμπάμπ θέλει να δελεάσει τον Κώστα Φορτούνη που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο έχει κρούσεις με «πετροδόλαρα» αλλά χωρίς να... συγκινείται.
Δεν είναι κάτι καινούριο. Μα ποιο; Το ενδιαφέρον των Αράβων για τον Κώστα Φορτούνη. Μες στο 2020 ο Φορτούνης είχε δεχθεί πρόταση από την Αλ Νασρ. Το κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία του προσέφερε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 2.5 εκατ. ευρώ. Μαζί με τα μπόνους έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ. Οι Σαουδάραβες στις συζητήσεις που έγιναν ενημέρωσαν ότι σκόπευαν να δώσουν το ποσό των 6-7 εκατ. ευρώ στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ούτε ο ίδιος ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ούτε ο Ολυμπιακός ήταν θετικοί στο να προχωρήσει μία τέτοια εξέλιξη, οπότε δεν άλλαξε τίποτα. Γενικότερα ο Φορτούνης πάντως σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο έχει προσεγγίσεις ή κρούσεις από αραβικούς συλλόγους.
Τώρα η Αλ Σαμπάμπ και όχι μόνο (υπάρχουν και άλλες 2 με 3 αραβικές ομάδες) εμφανίζεται να θέλει τον 28χρονο διεθνή. Τον Φορτούνη που φέτος είχε 9 γκολ και 12 ασίστ σε 45 αγώνες. Γενικότερα η πλευρά του Φορτούνη δεν φάνηκε ποτέ να... συγκινείται από μία τέτοια προοπτική. Γενικά πάντως ο Φορτούνης έχει ζήτηση στη Σαουδική Αραβία και σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να προσφέρει πολλά εκατομμύρια σε συμβόλαια. Οπότε θα έχει το ενδιαφέρον του το τι θα επακολουθήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα