ΑΕΚ: Σε επιτυχημένη επέμβαση ο Χατζηεμμανουήλ

ΑΕΚ: Σε επιτυχημένη επέμβαση ο Χατζηεμμανουήλ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Σε επιτυχημένη επέμβαση ο Χατζηεμμανουήλ

bet365

Ρήξη έσω μηνίσκου υπέστη στο τέλος της σεζόν ο νεαρός γκολκίπερ της ΑΕΚ προχωρώντας την Πέμπτη σε επιτυχημένη επέμβαση.

Ο τελευταίος από τους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν αφορούσε τον 21χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο νεαρός γκολκίπερ της Ένωσης προχώρησε την Πέμπτη σε επιτυχημένη επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Λάκη Νικολάου.

«Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ , υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, λόγω ρήξης έσω μηνίσκου, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον νεαρό γκολκίπερ για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα