Τάνκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, τουλάχιστον πήραμε ένα ευρωπαϊκό 'εισιτήριο'»

Τάνκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, τουλάχιστον πήραμε ένα ευρωπαϊκό 'εισιτήριο'»

Gazzetta team
Τάνκοβιτς: «Είμαστε απογοητευμένοι, τουλάχιστον πήραμε ένα ευρωπαϊκό 'εισιτήριο'»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του αναφορικά με τη φετινή εικόνα της Ενωσης
Με το 0-0 κόντρα στον Αρη τελείωσε η σεζόν για την ΑΕΚ και ο Τάνκοβιτς δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς έκανε λόγο για μία αποτυχημένη σεζόν. «Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει, με βάσει την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ισως δεν βγήκαν τα αποτέλεσμα των αντεπιθέσεων γιατί κάναμε άμυνα αρκετά πίσω και υπήρχε κούραση. Αμυντικά όμως ήμασταν συμπαγείς.Δεν είναι μυστικό. Είμαστε απογοητευμένοι που πήραμε την 4η θέση. Στόχος μας ήταν τουλάχιστον να βρεθούμε στις πρώτες τρεις. Τουλάχιστον πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχουμε κάτι να ανυπομονούμε», σχολίασε στη NOVA.
Για τον ίδιο και την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και την Ενωση είπε πως «αν σκεφτώ συνολικά αυτή τη σεζόν που ήταν η πρώτη μου εκτός Σουηδίας, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν έκανα προετοιμασία με την ΑΕΚ, έπαιξα σε θέσεις που δεν είμαι τόσο δυνατός, όπως είναι η θέση του δεξιού εξτρέμ. Νομίζω τα πήγα αρκετά καλά». Για το τι τους είπε ο Χιμένεθ στο τέλος του ματς απάντησε πως «ήταν μία θετική ομιλία. Οτι ήταν περήφανος για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Να είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Γενικά ήταν μία θετική ομιλία».
Οσο για το αν τους μετέφερε αν θα μείνει ο Ισπανός κόουτς «δεν μπορώ να σας πω ότι είπε κάτι ξεχωριστό. Ότι ήταν ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά μας και να επιστρέψουμε σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είπε κάτι ξεχωριστό». Κλείνοντας αναφέρθηκε στο επερχόμενο EURO και στο αν θα βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Σουηδίας. «Την Τρίτη θα καλέσει 26 παίκτες. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα ήταν ένα όνειρο που θα εκπληρωθεί. Θα περιμένω να δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα