Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Μαουρίσιο, μέσα και ο... εξαφανισμένος Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Μαουρίσιο, μέσα και ο... εξαφανισμένος Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Μαουρίσιο, μέσα και ο... εξαφανισμένος Σαβιέρ!

bet365

Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά και είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη. Στην αποστολή μετά από τον Νοέμβριο, επιστρέφει ο Σαβιέρ. Εκτός οι τιμωρημένοι Νιάς, Βέλεθ και ο Καμπετσής που υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει το απόγευμα της Τρίτης για την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τον Άρη. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι, με τον Έλληνα προπονητή να παίρνει 22 παίκτες στην αποστολή. Η είδηση έρχεται από την επιστροφή του Μαουρίσιο αλλά και από εκείνη του Σαβιέρ! Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν απόλυτα υγιής το τελευταίο διάστημα αλλά ο Μπόλονι δεν τον... έβλεπε καν. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψουν οι τιμωρημένοι Σεχ Νιάς και Φραν Βέλεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα