Φωτιάς στο Φάληρο, Ίστβαν Βαντ στο Βικελίδης

Gazzetta team
Φωτιάς στο Φάληρο, Ίστβαν Βαντ στο Βικελίδης

bet365

Η ΚΕΔ όρισε τον Βασίλη Φωτιά να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/05, 19:30). Ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ στο «Βικελίδης» και ο Ευαγγέλου στην Τρίπολη.

Ο Βασίλης Φωτιάς θα διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/05, 19:30). Βοηθοί του Έλληνα ρέφερι από την Ένωση Πέλλας, θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (12/05, 19:30) η ΚΕΔ όρισε ξένο ρέφερι, καθώς ο Ούγγρος Βαντ Ίστβαν θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης. Ο 41χρονος Ούγγρος διεθνής από το 2007 διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ επίτης από την Ουγγαρία και τον Έλληνα Θόδωρο Γεωργίου. Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Τέλος, στην αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Ελληνας διαιτητής, Αγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνης Απτσόγλου και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:

Άρης-Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Βαντ Ίστβαν (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν, Θόδωρος Γεωργίου
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
VAR: Τιάγκο Μάρτινς, Τρύφωνας Πετρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτσόγλου, Μπάξμπαουμ Ρέινχαρτν
4ος: Δημήτριος Καραντώνης
VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Βασίλειος Νικολακάκης
4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης
VAR: Άντρις Τρεϊμάνις, Ηλίας Κωνσταντίνου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα