Επαληθεύθηκαν τα ίδια 5 κρούσματα κορονοϊού στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Επαληθεύθηκαν τα ίδια 5 κρούσματα κορονοϊού στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» προχώρησαν σε νέα τεστ που είχαν ανάλογα με τα χθεσινά αποτελέσματα
Σε επαναληπτικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού προχώρησαν σήμερα (7/5) στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τα 5 κρούσματα που ανιχνεύτηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του και οδήγησαν στη μετάθεση για τις 19/5, της αρχικά προγραμματισμένης για αύριο αναμέτρησής του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα αποτελέσματά τους ήταν ανάλογα, καθώς βρέθηκαν τα ίδια 5 κρούσματα.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατά τον επαναληπτικό έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν 5 θετικά δείγματα. Πρόκειται για τα ίδια 5 ενεργά κρούσματα της ομάδας σε ποδοσφαιριστές.
Ο επόμενος προγραμματισμένος έλεγχος θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας έχουν ανασταλεί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα