Super League Interwetten: Απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΛ, στις 19/5 το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Super League Interwetten: Απορρίφθηκε η πρόταση της ΑΕΛ, στις 19/5 το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης

bet365

Το ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων, που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού και των πέντε κρουσμάτων στην ομάδα των Ιωαννίνων θα γίνει στις 19/5, μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο να γίνονται ίδια μέρα και ώρα. Ετσι, η πλευρά της ΑΕΛ έθεσε ζήτημα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη να αναβληθούν όλα τα αυριανά ματς των play out. Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία αλλά με ψήφους 9-5 απορρίφθηκε. Ετσι τα τρία ματς θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο (8/5).
Όσο για το αναβληθέν ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, αυτό θα διεξαχθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 19/5.
Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως ο αναβληθείς αγώνας ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα