ΑΕΚ: «Πράσινο φως» για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: «Πράσινο φως» για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ: «Πράσινο φως» για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία!

bet365

Θετικά νέα από την επανεξέταση του Λιβάι Γκαρσία στο γόνατό του καθώς δόθηκε το «πράσινο φως» για να μπει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα.

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, γλιτώνοντας τα χειρότερα με συνέπεια να προφυλαχτεί στις τελευταίες προπονήσεις ενόψει και της επανεξέτασης που θα γινόταν στο γόνατό του. Άλλωστε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν ήθελαν να ρισκάρουν το παραμικρό.

Ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ είναι δεδομένα εκτός για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Γκαρσία προχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα σε νέα μαγνητική ενώ τον εξέτασε εκ νέου ο Λάκης Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε πως η κατάσταση στο γόνατό του είναι βελτιωμένη αρκετά. Έτσι δόθηκε το «οκ» για να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα καθώς ιατρικά είναι απολύτως καλά.

Πλέον μένει να φανεί αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα με Αστέρα Τρίπολης εκτός και με Άρη εντός λόγω των προπονήσεων που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Είναι κάτι που θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Πάντως υπάρχουν πιθανότητες αν όλα πάνε καλά ο Γκαρσία να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τα οποία η Ένωση κλείνει τη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα