ΑΕΚ: Ακόμα στην αναμονή για Μάνταλο

ΑΕΚ: Ακόμα στην αναμονή για Μάνταλο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ακόμα στην αναμονή για Μάνταλο

bet365

Μπορεί να έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης στα Σπάτα, όμως, ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι θα προλάβει το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ο αρχηγός της «Ένωσης», ενώ σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει την Πέμπτη, κατάφερε το πρωί της Παρασκευής να βγάλει το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης που είχε ετοιμάσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή στη Λεωφόρο κι έτσι το θέμα θα ξεκαθαρίσει την παραμονή του αγώνα.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Λιβάι Γκαρσία, Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα