Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει θέση στην «κερκίδα» για να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει θέση στην «κερκίδα» για να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει θέση στην «κερκίδα» για να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έκανε κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να συμμετέχουν «εικονικά» στην φιέστα τίτλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δώσουν το «παρών» στην «εικονική» φιέστα της ομάδας για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν χωρίς φυσική παρουσία κόσμου στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης» το φετινό πρωτάθλημα, στο τελευταίο εντός έδρας ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (https://www.olympiacossfp.gr/) θα μπορεί να έχει εικονική παρουσία στην φιέστα, η οποία γίνεται με στόχο να ενισχυθεί οικονομικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Σε αυτή τη κίνηση πρωτοστατεί και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκη, ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να βοηθήσουν κι αυτοί με την σειρά τους την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού.

«Παίρνουμε και εμείς θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός @evangelos.marinakis στηρίζει την προσπάθεια της «εικονικής» κερκίδας στη φιέστα του Θρύλου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας!

Πάντως, τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού ακολούθησαν και οι παίκτες της ομάδας αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα