Παναθηναϊκός: Πασχαλινή προπόνηση με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Πασχαλινή προπόνηση με Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Πασχαλινή προπόνηση με Σένκεφελντ

bet365

Κανονικά προπονήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο Κορωπί, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συμμετέχει κανονικά.

Μετά το ευχάριστο τουρνουά με τα ζευγάρια που χώρισε ο Μπόλονι στην προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου και τα δώρα που κέρδισαν οι Μπουζούκης – Μολό έχοντας αναδειχθεί μεγάλοι νικητές, η Κυριακή του Πάσχα είχε κανονική πρωινή προπόνηση για τους «πράσινους».

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που είχε κάνει ατομικό και το Μεγάλο Σάββατο, ήταν παρών στην προπόνηση της ημέρας, όπως επίσης και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φεντερίκο Μακέντα.

Ατομικό έκανε ο Βέλεθ και ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με τακτική και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα