«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Βίλεμς»

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Βίλεμς»

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Βίλεμς»

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο διεθνή Ολλανδό μπακ, Γέτρο Βίλεμς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τσέλσι - Φούλαμ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

O Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση αριστερού μπακ και σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα Chroniclelive που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νιούκαστλ, το Τριφύλλι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο διεθνή Ολλανδό αμυντικό, Γέτρο Βίλεμς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Βίλεμς στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν ένα από τα πιο hot ονόματα της αγοράς και το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή από την PSV στην Άιντραχτ. Μάλιστα, πρόλαβε να... γράψει 22 διεθνείς συμμετοχές με τους οράνιε. Στην Γερμανία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, φέτος δεν έχει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νιούκαστλ σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι πιθανή η επιστροφή του στην Νιούκαστλ, η οποία τον είχε απορρίψει τον Ιανουάριο, καθώς δεν είχε καθόλου αγωνιστικό ρυθμό.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα