ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, θεραπεία ο Σελίμοβιτς

ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, θεραπεία ο Σελίμοβιτς

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μπήκε ο Σολίς, θεραπεία ο Σελίμοβιτς

bet365

Ο Νασαρένο Σολίς μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς έπειτα από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, έκανε θεραπεία.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το διήμερο ρεπό του Πάσχα πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΟΦΗ τη Μεγάλη Παρασκευή, με τον Νίκο Νιόπλια να βλέπει τον Σολίς να επιστρέφει, βγάζοντας το κανονικό πρόγραμμα.

Ο Σελίμοβιτς, λόγω των ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε καθυστέρηση της επούλωσης (στο ίδιο σημείο με παλαιότερο τραυματισμό) και άρχισε θεραπεία παράλληλα με ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά τα προβλήματα παραμένουν με τον Βαζ να παρουσιάζει τενοντίτιδα μικρού βαθμού στο χειρουργημένο γόνατο. Του έγινε θεραπευτική παρέμβαση και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Μεγιάδο.

Διάστρεμμα α' βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη ο Μπαλογιάννης αρχίζοντας θεραπεία, την οποία συνέχισαν οι Στάικος, Τσιλιανίδης, Ναμπί και Σόουζα που παραμένουν στα πιτς.

Αύριο, Μ. Σάββατο (1/5) και την Κυριακή του Πάσχα (2/5), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (3/5) στις 17:00 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα