ΠΑΟΚ: O περήφανος Σαββίδης ζήτησε το κύπελλο!

ΠΑΟΚ: O περήφανος Σαββίδης ζήτησε το κύπελλο!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης είδε τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ζήτησε από τους παίκτες να φέρουν την κούπα στον Λευκό Πύργο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο «Δικέφαλος» μεγαλώνει και στα χρόνια της κυριαρχίας του Ιβάν Σαββίδη έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή, με κατακτήσεις τίτλων και παρουσίες σε τελικούς. Μετά την περσινή σεζόν του… τίποτα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και διεκδικεί το όγδοο κύπελλο της ιστορίας του στον τέταρτο τελικό την τελευταία πενταετία.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και περήφανος για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό και το έδειξε στην επικοινωνία, μέσω βίντεο κλήσης, που είχε με τους ποδοσφαιριστές και το τιμ του «Δικεφάλου», αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από τον πρώτο ημιτελικό είχε ζητήσει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τον κάνουν περήφανο και να δώσουν μια χαρά στον κόσμο τους. Κάτι που επανέλαβε κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας την ώρα των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια της Τούμπας σημειώνοντας πως τώρα θα πρέπει να τελειώσουν τη… δουλειά στον τελικό της 22ας Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Μια νύχτα πρώιμης Ανάστασης!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Με γκολάρες στον τελικό! (vids)

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στον ΠΑΟΚ (pics)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα