Ολυμπιακός: Έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας με το ισχύον σύστημα πρωταθλήματος! (vids)

Ολυμπιακός: Έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας με το ισχύον σύστημα πρωταθλήματος! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στα 76 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, ένας αριθμός που συνιστά ρεκόρ με την ισχύουσα μορφή διεξαγωγής του θεσμού!
Στη φετινή Super League Ιnterwetten δεν είναι μόνο οι 78 νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό που έφτασε ο Πέδρο Μαρτίνς, ξεπερνώντας τον Τάκη Λεμονή, που έχει 77. Ως γνωστόν μπροστά από τον Πορτογάλο προπονητή είναι μόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 107.
Είναι και τα 76 γκολ που έφτασε ο Ολυμπιακός και με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν. Ένας Ολυμπιακός που ξεπέρασε ήδη τα 74 που πέτυχε συνολικά την περασμένη σεζόν.
Είναι ουσιαστικά και σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας ρεκόρ γκολ με το νέο σύστημα του πρωταθλήματος, με το ερώτημα να είναι πόσο ψηλά θα το φτάσει. Ανεξάρτητα συστήματος είναι η καλύτερη συγκομιδή μετά τα 81 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16.

Οι κορυφαίοι σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό:

  • Ελ Αραμπί: 20 γκολ σε 29 αγώνες
  • Χασάν: 10 γκολ σε 21 αγώνες
  • Μασούρας: 10 γκολ σε 28 αγώνες
  • Φορτούνης: 8 γκολ σε 28 αγώνες
  • Μπρούμα: 7 γκολ σε 19 αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα