ΠΑΟΚ: Ένα χρόνο μετά δε δέχθηκε γκολ σε τρία σερί ματς!

ΠΑΟΚ: Ένα χρόνο μετά δε δέχθηκε γκολ σε τρία σερί ματς!

ΠΑΟΚ: Ένα χρόνο μετά δε δέχθηκε γκολ σε τρία σερί ματς!

bet365

Για τρίτο σερί 90λεπτο η εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν παραβιάστηκε, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το μηδέν στις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό, Άρη και Παναθηναϊκό.

Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο ο ΠΑΟΚ δε δέχθηκε γκολ!

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας πληρώσει ακριβά το προηγούμενο διάστημα τα λάθη των τερματοφυλάκων και της άμυνας τους, είδαν την αλλαγή του συστήματος στα παιχνίδια με Ολυμπιακό (2-0), Άρη (0-1) και Παναθηναϊκό (0-0) να συμβάλλει στο μηδέν παθητικό και να οδηγεί την ομάδα του Γκαρσία σε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο; Στα περσινά playoffs του πρωταθλήματος, όταν και πάλι ο «Δικέφαλος» είχε αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Τότε είχε κρατήσει το μηδέν σε τέσσερα σερί παιχνίδια, αλλά είχε κερδίσει μόλις το ένα: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ - Άρης 0-0.

Η αλλαγή συστήματος, πάντως, σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες, κράτησαν τον «Δικέφαλο» στο μηδέν και στην επίθεση. Δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 17 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ η τελευταία φορά που είχε μείνει στο 0-0 ήταν η «λευκή ισοπαλία» με τη Γρανάδα για τη φάση των ομίλων του Europa League και συνολικά η επίδοση του ανέρχεται στο 22/24.

Με μ.ο. 2,5 γκολ ανά αγώνα οι «ασπρόμαυροι» είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί στην Τούμπα, όπου μετρούν 12 νίκες και 6 ισοπαλίες στα 18 φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα