Χωριανόπουλος: «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός»

Gazzetta team
Χωριανόπουλος: «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός»

bet365

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας εκτιμώντας ότι ο Άρης έχασε μια σπουδαία ευκαιρία στην Τρίπολη.

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου (είδε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω τιμωρίας) μίλησε στα κανάλια Novasports τονίζοντας αρχικά ότι… «ήθελα να συνοδευτεί αυτό το παιχνίδι με νίκη. Από εκεί και πέρα, πάντα ζω έντονα τα παιχνίδια, αυτό έγινε και σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να κρατήσουμε τον βαθμό και να συνεχίσουμε».

Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι: «Ήρθαμε με αποκλειστικό σκοπό να πάρουμε τη νίκη, οπότε δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Δεν τα καταφέραμε παρότι προηγηθήκαμε στο παιχνίδι και σε μία φάση όπου έπρεπε να κάνουνε το 0-2 και να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε γκολ. Αναμφισβήτητα και ο βαθμός έχει την αξία του, δεν απαξιώνεται η προσπάθεια της ομάδας, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα