Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία!

Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η τελευταία ευκαιρία!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είτε θα κάνει... πρόωρη Ανάσταση στην Τούμπα είτε θα ξεκινήσει από νωρίς να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, μένοντας εκτός διεκδίκησης της τέταρτης θέσης.

Στον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός. Κατώτερος των περιστάσεων, μακριά από κάθε έννοια αξιόλογης αγωνιστικής παρουσίας, με μοναδική εξαίρεση το 3-0 επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα. Το Τριφύλλι έβαλε στο σακούλι μόλις 5 από τους 15 πόντους που διεκδίκησε, μετρώντας: μία νίκη, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες! Η πραγματικότητα, πλέον, είναι σκληρή και δεν αφήνει περιθώρια. Επτά πόντους μακριά από ΠΑΟΚ και Άρη (57-50) και πέντε από την ΑΕΚ, πετώντας στα σκουπίδια την ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση αναπνοής στο πρόσφατο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Για να ξεπεράσει την Ένωση στα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι πρέπει να κάνει την μία υπέρβαση μετά την άλλη. Την μία νίκη πίσω από την άλλη, ψάχνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, κυρίως λόγω της αποκρουστικής του εικόνας πάνω στο χορτάρι, η οποία δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, οι πράσινοι έχουν μπροστά τους την τελευταία ευκαιρία. Την δυνατότητα να κάνουν… πρόωρη Ανάσταση, ειδικά αν νικήσουν και παράλληλα η ΑΕΚ πετάξει βαθμούς στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αντίθετη περίπτωση και ειδικά αν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πάρει βαθμούς ή βαθμό στο Καραϊσκάκη; Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά μέχρι την… σταύρωση και τον μαθηματικό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Σένκεφελντ και Μαουρίσιο

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: Ο Μπόλονι… πονοκεφαλιάζει για την απουσία του Χουάνκαρ, με τον Ισπανό να πονάει στο ισχίο και να μένει εκτός αποστολής. Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα για τον Ρουμάνο ήρθαν από τον Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε το τράβηγμα και τον Μαουρίσιο που επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Διούδης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Μολό δεξιός μπακ, Χατζηθεοδωρίδης αριστερός και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο έχουν προβάδισμα για την μεσαία γραμμή, με την πιθανή χρησιμοποίηση του Σανκαρέ να αποτελεί έκπληξη πρώτου βαθμού, καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος δείχνει σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Ο Βιγιαφάνιες στο αριστερό φτερό, ο Μακέντα στην κορυφή και ένας εκ των Ιωαννίδη (βρήκε δίχτυα απέναντι στην ΑΕΚ) ή Αϊτόρ (του "ταιριάζουν" οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ) θα παίξουν στην επιθετική τριπλέτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα