ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Το αρχηγικό μήνυμα του Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Το αρχηγικό μήνυμα του Βιεϊρίνια (vid)

ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Το αρχηγικό μήνυμα του Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει, συμπληρώνει 95 χρόνια ζωής και ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου», Αντρέ Βιεϊρίνια, στέλνει τις ευχές του μέσα από ένα αρχηγικό μήνυμα, που ανάρτησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σύσσωμη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια στέλνει τις ευχές της για τα σημερινά γενέθλια του ΠΑΟΚ, ανάμεσα τους και ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram, αναφέροντας:

«Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ! 95 χρόνια ιστορίας! Λύπες, χαρές, ήττες, νίκες… Αλλά πάντα μαζί, πάντα ενωμένοι, έτσι είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είναι μέλος αυτής της ιστορίας, αυτής της ομάδας, αυτού του συλλόγου. Πρώτα ως ποδοσφαιριστής, ως αρχηγός, αλλά πάνω από όλα ως οπαδός. Θέλω να ευχηθώ πολλές επιτυχίες στα επόμενα χρόνια, πολλούς τίτλους και πολλές χαρές για τον κόσμο. Και πάλι, χρόνια πολλά ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα