ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Βροχή οι ευχές από Πέλκα, Κλάους, «Μούσλι» και Μπερμπάτοφ (pics&vids)

ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Βροχή οι ευχές από Πέλκα, Κλάους, «Μούσλι» και Μπερμπάτοφ (pics&vids)

ΠΑΟΚ-95 χρόνια: Βροχή οι ευχές από Πέλκα, Κλάους, «Μούσλι» και Μπερμπάτοφ (pics&vids)

bet365

Μπορεί να μην ανήκουν αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ, αλλά και οι τέσσερις πρώην «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές δεν ξέχασαν να ευχηθούν για τα σημερινά γενέθλια του «Δικεφάλου».

Μετά τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Στέφαν Σβαμπ και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ήταν οι σειρά πρώην ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να ευχηθούν στον σύλλογο για τα σημερινά γενέθλιά του.

Ο Δημήτρης Πέλκας συνεχίζει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε ωστόσο δεν ξέχασε τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας.

«Τέτοια μέρα δε γίνεται να μην αναφερθώ στην ομάδα που με πήρε από μικρό παιδί, με ανέδειξε, μου έδωσε την ευκαιρία να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω. Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ. Να δίνεις μόνο χαρά στον κόσμο σου και να φέρνεις πολλές επιτυχίες», ανέφερε ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε.

Στο δικό του μήνυμα ο Στέφανος Αθανασιάδης τονίζει: «95 χρόνια ιστορίας. Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ… ως την αιωνιότητα».

Τις δικές του ευχές έστειλε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος ετοίμασε το δικό του βίντεο για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ, όπου ανέφερε:

«Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά σ’ όλους όσοι συνδέονται με τον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους φιλάθλους τον πρόεδρο, τους εργαζόμενους, χρόνια πολλά και σε εμένα καθώς έχω αγωνιστεί γι’ αυτή την ομάδα. Συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα, συνεχίστε να αγαπάτε την ομάδα, να θυμάστε οι νίκες και οι ήττες είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα της και φυσικά μην ξεχνάτε ότι είμαστε αδέρφια», υποστήριξε ο Βούλγαρος σούπερ σταρ που είχε αγωνιστεί για μια σεζόν (2015-16) με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

@paokfootball

Happy birthday ##PAOK from DB9 ##fy ##fyp ##football

πρωτότυπος ήχος - PAOK FC

O Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, επίσης, δεν ξέχασε τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα», για τα 95 χρόνια ζωής του «Δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα