Λούκας Σάσα: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε»

Λούκας Σάσα: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε»

bet365

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στην αξία της νίκης του Άρη στη Λεωφόρο, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί η κατάσταση από την ομάδα του.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Λούκας Σάσα υποστήριξε αρχικά ότι… «είναι μια πολύ σημαντική για μας. Προερχόμασταν από το κακό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν μας άρεσε ο τρόπος που χάσαμε και κυρίως ο τρόπος που παίξαμε. Νιώσαμε την πίεση να παίξουμε καλύτερα, να κερδίσουμε, να πάρουμε τους βαθμούς και το αποτέλεσμα που πήραμε είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μας».

Σε ερώτηση για το πλήθος των τελικών προσπαθειών που είχε η ομάδα του, απάντησε: « Ακόμη κι όταν προηγήθηκαν, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, κάνοντας το παιχνίδι μας. Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες κι όταν το κάνεις, κάποια σουτ θα καταλήξουν σε γκολ», είπε και ρωτήθηκε για τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται η ομάδα του. «Είναι καλό να κρατήσουμε τη διαφορά στον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Είναι στους οκτώ βαθμούς η διαφορά, είμαστε χαρούμενοι για το πώς παίξαμε και τη νίκη, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Δεν έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα