Άρης: Χειρουργήθηκε ο Κριστιάν Λόπεθ

Άρης: Χειρουργήθηκε ο Κριστιάν Λόπεθ

Gazzetta team
Άρης: Χειρουργήθηκε ο Κριστιάν Λόπεθ

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ υποβλήθηκε σε επέμβασης αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο και το διάστημα της απουσίας του προσδιορίζεται στους 7-8 μήνες.

Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Καρταχένα – παραχωρήθηκε από τον Άρη στην ισπανική ομάδα υπό τη μορφή δανεισμού – και για την ακρίβεια χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού. Μετά την επέμβαση, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κοινοποίησε φωτογραφία του από την κλινική και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό καθώς επίσης και σε όλους όσοι του ευχήθηκαν να περάσει αυτή τη δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Εκτιμάται ότι το πλάνο αποθεραπείας και επανένταξης θα φτάσει τους 7-8 μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα