Άρης: Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κριστιάν Λόπεθ!

Άρης: Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κριστιάν Λόπεθ!

Gazzetta team
Άρης: Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κριστιάν Λόπεθ!

bet365

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Κριστιάν Λόπεθ καθώς η Καρταχένα επιβεβαίωσε ότι αλλοιώθηκε ο πρόσθιος χιαστός στο δεξί γόνατό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η Καρταχένα επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός του Ισπανού επιθετικού είναι σοβαρός, διαπιστώθηκε πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό του δεξί γονάτου και είναι αδύνατο να επανέλθει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Λόπεθ ανήκει στον Άρη και παραχωρήθηκε στην ισπανική ομάδα έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα με τη Σαμπαντέλ και από την αρχική αντίδρασή του, φάνηκε ότι είχε καταλάβει τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Πλέον, αναμένεται να ενημερωθεί επισήμως η ΠΑΕ Άρης από την Καρταχένα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη για να ακολουθήσουν συζητήσεις για τον τρόπο αντιμετώπισής του τραυματισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα