Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες στον Βοτανικό»

Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες στον Βοτανικό»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες στον Βοτανικό»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως προτίθεται να βοηθήσει στην εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών στο θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, αναφορικά με τους αθλητικούς χώρους του Ερασιτέχνη!

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλουν να βοηθήσουν για να προχωρήσει το θέμα του γηπεδικού στον Βοτανικό για το Project της Διπλής Ανάπλασης, προκειμένου να κατατεθούν ολοκληρωμένες και συμφέρουσες προς όλες τις πλευρές, οι συμβάσεις προς έγκριση στην Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφουγκράζεται το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, οι οποίοι εργάζονται καλόπιστα και εντατικά για την ολοκλήρωση του έργου, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου.

Οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη».

Διαβάστε επίσης:

Θύρα 13 για Βοτανικό: «Μην λέτε ψέματα, φέρτε την σύμβαση ολοκληρωμένη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα