Ολυμπιακός: Η συγχαρητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στον Ζαγοράκη για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Ολυμπιακός: Η συγχαρητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στον Ζαγοράκη για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Η συγχαρητήρια επιστολή του Ινφαντίνο στον Ζαγοράκη για την ανάδειξη του πρωταθλητή

bet365

Ο Τζάνι Ινφαντίνο απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη, με σκοπό να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την ανάδειξή του ως πρωταθλητής Ελλάδας 2020-2021.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-2021 και ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη, με σκοπό να συγχαρεί τους «ερυθρόλευκους».

Σε αυτήν ανέφερε:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Ο τίτλος αυτός είναι δίχως αμφιβολία αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, του πάθος και της αφοσίωσης και όλοι στην ομάδα μπορούν να είναι υπερήφανοι γι' αυτό το σημαντικό επίτευγμα. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν θα μπορούσατε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια σε κάθε εμπλεκόμενο και τους παρακινώ να συνεχίσουν να δουλεύουν με ομαδικό πνεύμα, πάθος και αποφασιστικότητα. Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να ευχαριστήσω εσάς και την ομοσπονδία σας για τη συμβολή της στην ανάπτυξη και στην άνθηση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, στην περιοχής σας και στον κόσμο. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ,

Με εκτίμηση, Τζάνι Ινφαντίνο».

Την επιστολή ανέβασε στο twitter ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα