Δούμας: «Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ χωρίς το Προεδρικό Διάταγμα»

Δούμας: «Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ χωρίς το Προεδρικό Διάταγμα»

Gazzetta team
Δούμας: «Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ χωρίς το Προεδρικό Διάταγμα»

bet365

Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για τη «Νέα Τούμπα», αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, αναφέρθηκε εκ νέου στην πορεία των γραφειοκρατικών ζητημάτων, που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο Τάκης Δούμας, με αφορμή την αναφορά του αντιπροέδρου Μάκη Γκαγκάτση στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ραντεβού με τους ανθρώπους του Καυτανζογλείου την επόμενη εβδομάδα, μιλώντας στο Metropolis 95,5 μίλησε για το πότε βλέπει να πραγματοποιείται η μετακόμιση του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά είπε:

Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι για το Καυτανζόγλειο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου».

Για το πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες της νέας Τούμπας ώστε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι πρώτη προϋπόθεση είναι να οριστικοποιηθεί η έκθεση του Προεδρικού Διατάγματος. Το περιμένουμε μέσα στο 2021. Την προηγούμενη φορά είπα ότι το θεωρώ κοντά στου Αγίου Δημητρίου, στα τέλη Οκτώβρη. Τότε περίπου θα έχουμε το προεδρικό διάταγμα. Είναι το καλοκαίρι στη μέση».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί τη νέα περίοδο με έδρα το Καυτανζόγλειο: «Αν αναλογιστούμε ότι η νέα περίοδος ξεκινά τον Αύγουστο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τη νέα σεζόν θα παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έπαθε ότι έπαθε γιατί πριν πάρει την άδεια για το νέο γήπεδο, κατεδάφισε το γήπεδό της στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι αποστάσεις είναι μέρα με τη νύκτα. Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ».

Για τη σπουδαιότητα του Προεδρικού Διατάγματος: «Είναι κλειδί. Είναι ασφαλιστική δικλείδα το Προεδρικό Διάταγμα και δίνει δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Αν είμαστε τον Σεπτέμβρη και ξέρουμε ότι θα βγει τον Οκτώβρη το Προεδρικό Διάταγμα, μπορεί να πει κανείς: κερδίζω έναν ενδιάμεσο χρόνο και μετακομίζω. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι θα κατεδαφιστεί η Τούμπα. Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είμαστε όμως στον τελικό δρόμο και μετά το καλοκαίρι θα περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα. Τώρα περιμένουμε το φάκελο στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε στη διαδικασία ανάθεσης του σχεδίου. Δεν θα αργήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα