Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για 3-4-3, διεκδικούν θέση Χολέμπας, Ανδρούτσος

Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για 3-4-3, διεκδικούν θέση Χολέμπας, Ανδρούτσος

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σκέψεις Μαρτίνς για 3-4-3, διεκδικούν θέση Χολέμπας, Ανδρούτσος

bet365

Οι Χολέμπας, Ανδρούτσος και Μασούρας είναι υποψήφιοι για βασικό σχήμα του Ολυμπιακού την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εκ νέου το 3-4-3 στα πλάνα του!
Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε ξανά το 3-4-3 στον Ολυμπιακό. Ένα σχήμα που να προορίζεται και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Είναι μία σκέψη που έχει ο Μαρτίνς. Η διαφορά θα είναι πως θα προκύψουν αλλαγές σε επίπεδο προσώπων. Όπως ότι Εμβιλά θα ξεκινήσει αντί του Μπουχαλάκη και δίπλα στον Καμαρά και ενώ υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Χολέμπας, Ανδρούτσος και Μασούρας. Εννοείται πως ο Ελ Αραμπί θα επιστρέψει στη βασική 11άδα.
Περισσότερα θα φανούν το Σάββατο ωστόσο μία εκτίμηση είναι για 11άδα με Σα, Σεμέδο, Μπα, Σωκράτη, Χολέμπας, Ανδρούτσο, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Μία θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και όχι μόνο. Για τον Χολέμπας υπάρχει μία σκέψη και για στόπερ πάντως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα