Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σανκαρέ και Αγιούμπ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Σανκαρέ και Αγιούμπ!

bet365

Οι δύο έμπειροι μέσοι προπονήθηκαν μετά τις επεμβάσεις που έκαναν και τέθηκαν στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος. Όλο το πρόγραμμα ο Βέλεθ.

Μόνο ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Πέμπτης για τον Λάζλο Μπόλονι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε με ικανοποίηση να γεμίζει η «φαρέτρα» της μεσαίας γραμμής ενόψει της συνέχειας των play offs, καθώς προπονήθηκαν κανονικά οι Γιουνούς Σανκαρέ και Γιασίν Αγιούμπ. Οι δύο χαφ του «τριφυλλιού» είχαν υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τον Μάρτιο, έμειναν εκτός για καιρό και πλέον είναι και πάλι διαθέσιμοι. Από κει και πέρα, ο Φραν Βέλεθ έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα και «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας ενόψει Ολυμπιακού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεκ, ενώ απουσίασε με άδεια ο Κουρμπέλης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα