ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι μπαίνει την Πέμπτη και βάζει υποψηφιότητα για Άρη

ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι μπαίνει την Πέμπτη και βάζει υποψηφιότητα για Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τσιγκρίνσκι μπαίνει την Πέμπτη και βάζει υποψηφιότητα για Άρη

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναμένεται την Πέμπτη να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και βάζει υποψηφιότητα στο να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη.

Η απουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι από αυτές που περίμενε πως και πως να... σβήσουν από το ιατρικό δελτίο ο Μανόλο Χιμένεθ πριν τη διακοπή. Κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό, ο έμπειρος Ουκρανός στόπερ αποτελεί κομβική μονάδα στα πλάνα του, ειδικά λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ανασταλτικά.

Ο «Τσίγκρι», ο οποίος είχε τεθεί νοκ-άουτ εδώ και βδομάδες λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό, ακολουθούσε το διάστημα της διακοπής, αλλά και τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς. Αρχικά η στόχευση ήταν μήπως προλάβαινε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην πάρει το ρίσκο.

Έτσι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει, ο Τσιγκρίνσκι πρόκειται την Πέμπτη να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός βάζει υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Φυσικά ο Χιμένεθ θα κρίνει το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί καθώς του λείπει ρυθμός. Πάντως όπως και να έχει η επιστροφή του αποτελεί βάλσαμο για τον Σεβιγιάνο τεχνικό καθώς θα μειώσει κατά ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αμυντική γραμμή, με τους Μπακάκη και Λάτσι να έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα