Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Βέλεθ ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Ισπανός στόπερ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι. Την Τετάρτη επιστρέφει ο Γιουνούς Σανκαρέ στο κανονικό πρόγραμμα.

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του Ολυμπιακού. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Φραν Βέλεθ να βγάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός στόπερ θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι. Από κει και πέρα, ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Τετάρτης και να μετρήσει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Την Τετάρτη το πρωί θα προπονηθούν όσοι έπαιξαν βασικοί με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το απόγευμα.

Κατά τα λοιπά οι Διούδης, Μαουρίσιο, Σένκεφελντ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, οι Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μπεκ ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έχει άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα