ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά ημίχρονο με 4 γκολ διαφορά οι «ερυθρόλευκοι»! (vids)

Gazzetta team
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για πρώτη φορά ημίχρονο με 4 γκολ διαφορά οι «ερυθρόλευκοι»! (vids)

bet365

Η ανάπαυλα του ντέρμπι του ΟΑΚΑ βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 4-0 και οι Πειραιώτες «έσπασαν» τις επιδόσεις του Μαρτίου 2011 και του Σεπτεμβρίου 1991 όπου στο πρώτο ημίχρονο σε ντέρμπι με την Ενωση είχαν υπέρ τους διαφορά 3 γκολ.
Με το σκορ 4-0 υπέρ του πήγε ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτόματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των 2 ομάδων στην ανάπαυλα διαφορά 4 ή και περισσότερων τερμάτων, αφού μέχρι πρότινος το σχετικό τους «ρεκόρ» ήταν 3 γκολ. Πιο συγκεκριμένα στα παιχνίδια τους ως γηπεδούχοι εναντίον της ΑΕΚ στις 20 Μαρτίου του 2011 (3-0 ημίχρονο/6-0 τελικό) και την 1η Σεπτεμβρίου του 1991 (4-1 ημίχρονο/4-2 τελικό).
Πάντως σε ένα ημίχρονο έχουν σημειώσει ξανά 4 ή και περισσότερα γκολ, όπως συνέβη την 8η Φεβρουαρίου του 1981 όπου βρήκαν 5 φορές στόχο στο δεύτερο μισό (1-0 ημίχρονο/6-0 τελικό) στο ντέρμπι που βάφτηκε στο αίμα λόγω της τραγωδίας της Θύρας 7 ή τον Απρίλιο του 1974 (0-0 ημίχρονο/4-0 τελικό), ξέχωρα από εκείνο του Σεπτεμβρίου του 1991 που αναφέρθηκε παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα