Άρης για Μητρούδη: «Κλήθηκε να καταθέσει τις φαντασιώσεις του»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Θεόφιλος Μητρούδης κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για να επιχειρηματολογήσει επί των καταγγελιών του κατά Θόδωρου Καρυπίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Χουλιάν Κουέστα και η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε ότι θα το πάει μέχρι τέλους με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου.
Σε συνέντευξή του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ», ο Θεόφιλος Μητρούδης είχε προχωρήσει σε καταγγελίες κατά των ιδιοκτητών των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και του Χουλιάν Κουέστα. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για να επιχειρηματολογήσει επί των καταγγελιών του.
Η ΠΑΕ Άρης ήδη προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του κ. Μητρούδη και με διαρροή της ανέφερε ότι… «τώρα που κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης να καταθέσει για τις φαντασιώσεις του, περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Εμείς πάντως θα τα πούμε μαζί του στη δικαιοσύνη όπου έχουμε προσφύγει εναντίον του και θα πάμε μέχρι τέλους».Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
