Παναθηναϊκός: Χάνει και ο Βέλεθ τον ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Χάνει και ο Βέλεθ τον ΠΑΟΚ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Χάνει και ο Βέλεθ τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ακόμη μία απώλεια για τον Παναθηναϊκό ενόψει ΠΑΟΚ, καθώς ο Φραν Βέλεθ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς το επόμενο δεκαήμερο!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει της επανέναρξης των play offs και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στις 4 Απριλίου! Το Τριφύλλι κινδυνεύει να παίξει αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα από τα βαριά χαρτιά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του, ούτε τον Φραν Βέλεθ!

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, όπως έχουμε αναφέρει, από μία φλεγμονή στο νύχι και έναν συγκεκριμένο τρόπο που έτρεχε για να μην πονάει, ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτοί δεν υποχώρησαν και για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων, αποφάσισε να ακολουθήσει ο έμπειρος αμυντικός, ειδικό πρόγραμμα το επόμενο δεκαήμερο! Κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τον δικέφαλο του βορρά και θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική.

Ο Βέλεθ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τον τραυματισμό του και αποτελεί μεγάλη απώλεια για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα, θετικά είναι τα νέα από τον Σεχ Νιάς. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση της Τετάρτης, έχει μια διάταση στο γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα