Χιμένεθ στη Marca: «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας με την μπάλα στα πόδια»

Βασίλης Τεμπέλης
Χιμένεθ στη Marca: «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας με την μπάλα στα πόδια»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε στο Radio Marca ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο Έλληνας με το περισσότερο ταλέντο με την μπάλα, στάθηκε στα εμπόδια που δημιούργησαν τα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ και εκτίμησε ότι η Ατλέτικο θα κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο Radio Marca φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για να αναλύσει την αναμέτρηση των εθνικών Ισπανίας και Ελλάδας (25/3, 21:45) στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Οι Ισπανοί απευθύνθηκαν στον συμπατριώτη τους, ο οποίος υποστήριξε ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας ποδοσφαιριστής με την μπάλα, ενώ ο Στράτος Σβάρνας ο αμυντικός με το μεγαλύτερο μέλλον στη χώρα μας.

Από τη συζήτηση του 57χρονου με τον δημοσιογράφο, Νταβίντ Σάντσεθ, ούτε το δίλημμα Έρλινγκ Χάαλαντ - Κιλιάν Μπαπέ.

«Είναι μία δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες. Αν έχεις πολλά κρούσματα κορονοϊού όπως στην ΑΕΚ αυτό επηρεάζει όλους τους παίκτες. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και γι' αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε την προετοιμασία φυσιολογικά. Έφτασα τον Ιανουάριο στην ομάδα, αλλά οι απουσίες είναι αισθητές», υποστήριξε αρχικά για της σεζόν της ΑΕΚ στην Ελλάδα και στη συνέχεια μίλησε.

Για την Εθνική Ελλάδας: «Η Εθνική έχει παίκτες της ΑΕΚ. Για μένα ο Πέτρος (Μάνταλος) είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο ταλέντο με την μπάλα στην Ελλάδα. Η φυσιολογική του θέση είναι μεσοεπιθετικός, αλλά στην Εθνική Ελλάδας παίζει αριστερά με τη τάση να συγκλίνει. Ο Μπακάκης είναι δεξιός μπακ με πολλή ταχύτητα και ο Σβάρνας είναι ο αμυντικός με το περισσότερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια».

Για την εθνική Ισπανίας: «Νομίζω ότι η εθνική Ισπανίας έχει προετοιμαστεί για να πετύχει μεγάλα πράγματα. Το στιλ του ισπανικού ποδοσφαίρου σημάδεψε μια γενιά. Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες να κάνουν αυτό που έκαναν τότε οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπορούν να αντικαταστήσουν τέλεια αυτούς που έφεραν τις μεγάλες επιτυχίες. Αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή».

Για τον Πέδρι: «Για μένα είναι ένα κρίμα που έχω γιατί ποτέ δεν μου είχαν μιλήσει γι' αυτόν τον παίκτη όταν ήμουν προπονητής της Λας Πάλμας. Ήταν πολύ κοντός, δεν τον είχαν καν στη δεύτερη ομάδα.».

Για τη μάχη τίτλου: «Γνωρίζοντας τον Σιμεόνε και τους παίκτες του νομίζω ότι η Ατλέτικο θα κατακτήσει τον τίτλο. Έκαναν έναν εκπληκτικό γύρο. Δεν είναι πρόβλημα της Ατλέτικο ότι μειώθηκε η απόσταση, αλλά η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και παίζω όπως έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»,

Για το δίλημμα Χάαλαντ η Εμπαπέ: «Ξέρω ότι κανείς από τους δύο δεν θα έρθει στην ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι ο Νορβηγός είναι πιο καθοριστικός. Αν και μου αρέσει περισσότερο το στιλ του Μπαπέ. Ο Χάαλαντ είναι περισσότερο παίκτης των γκολ, ο πιο σημαντικός για κάθε ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα