Απόλλων Σμύρνης: Τυπικά τέλος ο Παράσχος, την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση ο Χάβος

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Τυπικά τέλος ο Παράσχος, την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση ο Χάβος

bet365

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί και τυπικά ο Γιώργος Παράσχος, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου με τον έμπειρο προπονητή. Αύριο Τετάρτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση ο Μάκης Χάβος.

Δεκτή έκαναν την παραίτηση του Γιώργου Παράσχου οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας, ενώ την Τρίτη το απόγευμα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε γιατί έπεσε θύμα του Καζναφέρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα για το τέλος με τον Παράσχο έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης».

Ο Χάβος ο αντικαταστάτης, αύριο Τετάρτη την πρώτη προπόνηση

Αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου θα είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος αύριο Τετάρτη όπως όλα δείχνουν θα κάνει και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενόψει των πλέι άουτ που αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα