Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» ο Παράσχος, «παίζει» ο Χάβος

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: «Τέλος» ο Παράσχος, «παίζει» ο Χάβος

bet365

Ο 69χρονος κόουτς παραιτήθηκε μετά τη νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επί του Παναιτωλικού και στη Ριζούπολη θα πάνε με άλλο προπονητή στα play out.
Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τη νίκη του (1-0) επί του Παναιτωλικού. Ο Γιώργος Παράσχος ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του και αποτελεί παρελθόν, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα play outs και μόλις ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Μετά την παραίτηση του έμπειρου κόουτς που οδήγησε ουσιαστικά, ύστερα και από το σημερινό αποτέλεσμα,την ομάδα στην παραμονή, στη Ριζούπολη έχουν βρεθεί σε θέση αναζήτησης διαδόχου του και το όνομα του Μάκη Χάβου «παίζει» πολύ ως πιθανός αντικαταστάτης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα