Το «Dame Time» του Λίλαρντ και ο πανηγυρισμός του Ανδρούτσου

Το «Dame Time» του Λίλαρντ και ο πανηγυρισμός του Ανδρούτσου

Δημήτρης Σαμόλης
Το «Dame Time» του Λίλαρντ και ο πανηγυρισμός του Ανδρούτσου

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Ντέιμιαν Λίλαρντ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αλκαζάρ. Θυμηθείτε το... «Dame Time» του 24χρονου μεσοαμυντικού των «ερυθρόλευκων».

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν ο βασικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού στην κυριακάτικη (14/3) νικηφόρα (1-3) αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, για την 26η και τελευταία για την κανονική περίοδο αγωνιστική της Super League Interwetten. Στο 55ο λεπτό ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε προσπάθεια πίσω από τη σέντρα και στο φινάλε, αφού η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Κάιπερς, Φορτούνη και Μασούρα, πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του γκολκίπερ Νάγκι και σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 0-2.

Ο Ανδρούτσος πανηγύρισε δείχνοντας την ώρα και όταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε τι σήμαινε η κίνησή του απάντησε: «Είναι ένας πανηγυρισμός που μου αρέσει. Ήταν ένας παίκτης από τον οποίο τον είχα δει. Δεν ήταν κάτι».

Ποιος όμως ήταν αυτός ο παίκτης; Πρόκειται για τον σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο οποίος όταν σκοράρει στο τέλος, πανηγυρίζει δείχνοντας την ώρα. Αυτή που συνηθίζεται πια να αποκαλείται «Dame Time». Η ώρα του Ντέιμιαν, ο οποίος κρίνει τα παιχνίδια με σπουδαία καλάθια στο φινάλε...

Ο Ανδρούτσος είπε να τον μιμηθεί, έστω κι αν το δικό του γκολ δεν ήταν buzzer beater. Με 17 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ ο Θανάσης Ανδρούτσος πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν'τ Σιπ, σκέφτεται να τον καλέσει στην Εθνική, ειδικά από τη στιγμή που της «γαλανόλευκης» δεν της περισσεύουν οι δεξιοί μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα