Επιστρέφει στους αγώνες ο Παπαπέτρου, Εσθονός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επιστρέφει στους αγώνες ο Παπαπέτρου, Εσθονός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τάσος Παπαπέτρου επιστρέφει στους αγώνες με την ΚΕΔ να τον ορίζει στο Αστέρας Τρίπολης-Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός - Ζενίτ: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μετά από 1,5 μήνα εκτός ορισμών ο Τάσος Παπαπέτρου επιστρέφει στην δράση, αφού θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τρίπολης μεταξυ του Αστέρα Τρίπολης και το Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Τελευταία παρουσία του Παπαπέτρου ήταν στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ διαιτητής ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 39χρονος ρέφερι έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν δύο αγώνες του ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα το Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague Interwetten, ο Τζοβάρας θα είναι στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος στο Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος στο Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης στο Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας στο Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα