ΑΕΚ: Με ενοχλήσεις έφυγε ο Μάνταλος, την Τρίτη η εκτίμηση

ΑΕΚ: Με ενοχλήσεις έφυγε ο Μάνταλος, την Τρίτη η εκτίμηση

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με ενοχλήσεις έφυγε ο Μάνταλος, την Τρίτη η εκτίμηση

bet365

Για προληπτικούς περισσότερο λόγους η αλλαγή του Πέτρου Μάνταλου στο ματς με τον Απόλλωνα, ωστόσο η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τρίτη (9/3).

Η ΑΕΚ βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα να έχουν γίνει «βουνό» και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να χάνει συνεχώς παίκτες. Άλλωστε στο νικηφόρο 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης ο Σεβιγιάνος κόουτς δεν είχε καταφέρει να συμπληρώσει ούτε 20άδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, ο Μάνταλος έγινε αλλαγή με τον Μαχαίρα να τον αντικαθιστά. Προφανώς και από τον κιτρινόμαυρο πάγκο ανησύχησαν, βλέποντας τον αρχηγό της Ένωσης να αποχωρεί.

Συγκεκριμένα ο Μάνταλος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και η αλλαγή έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους. Περισσότερα πάντως θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της Τρίτης (9/3) όταν και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα