Σαραμαντάς: «Να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας με την ΑΕΛ»

Gazzetta team
Σαραμαντάς: «Να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας με την ΑΕΛ»

bet365

Ο μπακ της Λαμίας μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και το μεγάλο ματς με την ΑΕΛ που ακολουθεί για την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γιώργος Σαραμαντάς:

Για το ματς: «Κρατάμε από το δεύτερο ημίχρονο ότι βρήκαμε τα πατήματα μας και σταθήκαμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά, βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ και τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι. Τώρα εμείς παίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και το ματς που έρχεται (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΛ) είναι άκρως σημαντικό για εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο σοβαροί γίνεται μέσα στο γήπεδο, να ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

Για το αν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι οδηγός για το ματς με την ΑΕΛ: «Σίγουρα, αλλά πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Να δώσουμε το 150% για να πάρουμε αυτή την πολυπόθητη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα