Ολιβέιρα: «Όνειρο να ξαναπαίξω στην Εθνική Πορτογαλίας»

Ολιβέιρα: «Όνειρο να ξαναπαίξω στην Εθνική Πορτογαλίας»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Όνειρο να ξαναπαίξω στην Εθνική Πορτογαλίας»

bet365

Ο επιθετικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε σε πορτογαλικό δίκτυο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μεγάλο του όνειρο να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο πορτογαλικό δίκτυο SIC με αφορμή τον αγώνα της Μπενφίκα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Οι συμπατριώτες του Ολιβέιρα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μίλησαν με τον επιθετικό της Ένωσης, ο οποίος θυμήθηκε την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, ενώ μίλησε και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τους «Κανονιέρηδες».

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν στόχος του αποτελεί η επιστροφή του στην Εθνική Πορτογαλίας κάποια στιγμή, με τον Ολιβέιρα να τονίζει πως αυτό θα αποτελούσε όνειρο, ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν είναι κάτι απλό λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει.

«Προφανώς έχω όνειρο να ξαναπαίξω στην εθνική Πορτογαλίας αλλά αυτό δεν είναι κάτι το απλό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και εγώ θα πρέπει να παίζω και να σκοράρω ώστε να πείσω την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ότι έχω θέση στην αποστολή. Πρέπει να δουλέψω πολύ για να τα καταφέρω», ανέφερε ο Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα