Πινακάς: «Δεν κάναμε αρκετές φάσεις, ίσως δεν έχουμε χημεία»

Gazzetta team
Πινακάς: «Δεν κάναμε αρκετές φάσεις, ίσως δεν έχουμε χημεία»

bet365

Ο επιθετικός της ΑΕΛ στάθηκε στη δυσκολία δημιουργίας ευκαιριών από την πλευρά της ομάδας του στην ήττα από τη Λαμία και στους πολλούς νέους παίκτες που έχουν οι βυσσινί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Δημήτρης Πινακάς:

«Ήταν ένα ματς ζωής και θανάτου. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε αρκετά δυνατά, χάσαμε δύο ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά η Λαμία ανέβηκε, μας πίεσε, κατάφερε να σκοράρει. Μετά ο ρυθμός έπεσε, έγιναν λίγες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι τελείωσε το ματς».

Για το που οφείλεται η έλλειψη σπουδαίων ευκαιριών: «Δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ούτε και η Λαμία. Πιστεύω ήταν το παιχνίδι έτσι που και οι δυο ομάδες ήταν δύσκολο να βγάλουν φάσεις. Τι να πω; Μπορεί να φταίει ότι είναι και καινούριοι οι παίκτες, ίσως είναι νωρίς ακόμη, ίσως δεν έχουν χημεία. Και χωρίς να κάνουμε ευκαιρίες, χάσαμε το ματς».

Για την επιπλέον βαθμολογική απόσταση που κέρδισε σήμερα η Λαμία εις βάρος της ΑΕΛ: «Σίγουρα άνοιξε η ψαλίδα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα