ΠΑΟΚ: Με Μπάμπα και Κωνσταντέλια κόντρα στη Λαμία (pic)

ΠΑΟΚ: Με Μπάμπα και Κωνσταντέλια κόντρα στη Λαμία (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Μπάμπα και Κωνσταντέλια κόντρα στη Λαμία (pic)

bet365

Με τον Ράχμαν Μπάμπα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, θα υποδεχθεί τη Λαμία ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/02, 15:00) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (21/02, 15:00) με τη Λαμία στην Τούμπα και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Eκτός μάχης από την επικείμενη αναμέτρηση είναι και οι τιμωρημένοι Ίνγκι Ίνγκασον και Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε θεραπεία στη Νέα Μεσημβρία.

Από την άλλη στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπάμπα και ο 17χρονος Κωνσταντέλιας.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Η Λαμία έρχεται στην Τούμπα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες κι ο ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες. Έπειτα από καιρό το αγωνιστικό τμήμα είχε τον απαραίτητο χρόνο να δουλέψει, αλλά και να πάρει τις απαραίτητες ανάσες κι όλοι είναι έτοιμοι και προσηλωμένοι στον στόχο.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας πριν το παιχνίδι της Κυριακής ήταν αφιερωμένη στην ενεργοποίηση των παικτών. Ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια διεξήχθη παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ στο τελευταίο μέρος οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι έκανε θεραπεία στη Νέα Μεσημβρία. Εκτός μάχης από την επικείμενη αναμέτρηση είναι και οι τιμωρημένοι Ίνγκι Ίνγκασον και Αντρέ Βιεϊρίνια .Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ελ Καντουρι, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα