Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ποινές στο ενδεχόμενο που δεν έπαιζε στο Κύπελλο

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ποινές στο ενδεχόμενο που δεν έπαιζε στο Κύπελλο

bet365

Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» εξέτασαν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν στο αυριανό ματς, όμως αυτή η εξέλιξη θα έφερνε για την ομάδα ορατό τον κίνδυνο του υποβιβασμού
Στα «σχοινιά» βρίσκονται όλοι στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή τον ορισμό του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» πνέουν τα μένεα κατά της ομοσπονδίας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης σε ορισμένες τοποθετήσεις του άφησε πρόσφατα ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει η ομάδα στο ματς.
Ομως είναι τόσο βαριές οι ποινές που θα της επιβληθούν εάν το πράξει, που στους «Ζωσιμάδες» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση της παραπάνω σκέψης. Η οποία πάντως έπεσε σοβαρά στα τραπέζι αλλά επειδή προβλέπει αφαίρεση 5 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα και ισάριθμων από το επόμενο και αν συμβεί αυτό ο ΠΑΣ θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, αυτόματα «κάηκε». Ξέχωρα από το «τσουχτερό» πρόστιμο που «φλερτάρει» με τις 200.000 ευρώ.
Κατά μία πηγή εάν στα Γιάννινα είχαν παραπάνω πόντους στο τρέχων, δεν αποκλείεται τελικά να μην κατέβαιναν στο αυριανό (18/2) παιχνίδι. Τόσο ενοχλημένοι είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
*Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Στο Αγρίνιο το παιχνίδι!
*
Προσφεύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα