Λαμία: Μέσα ο Μπα για Τρίπολη, εκτός Τιρόνε, Σκόνδρας και Μπεχαράνο

Gazzetta team
Λαμία: Μέσα ο Μπα για Τρίπολη, εκτός Τιρόνε, Σκόνδρας και Μπεχαράνο

bet365

Ο Μπα επιστρέφει στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός οι Τιρόνε, Σκόνδρας και Μπεχαράνο μεταξύ άλλων.

Η Λαμία πηγαίνει στην Τρίπολη όπου το Σάββατο (13/2) κοντράρεται με τον Αστέρα, δίνοντας ακόμα μια σημαντική αναμέτρηση στη μάχη για την παραμονή της. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Μπα να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να επιστρέφει.

Αντίθετα ο Τιρόνε παραμένει εκτός με τραυματισμό, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Μπεχαράνο. Επίσης εκτός έμειναν μεταξύ άλλων και οι Βασιλακάκης, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Τσούκαλος, Μπουλούλης και Χατζηστραβός.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Βλάχος, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μπιάρνασον, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα