Ολυμπιακός: «Έδεσε» και τον Βρουσάι ως το 2024

Ολυμπιακός: «Έδεσε» και τον Βρουσάι ως το 2024

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Έδεσε» και τον Βρουσάι ως το 2024

bet365

Το σερί των ανανεώσεων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό καθώς και ο Μάριος Βρουσάι ανακοινώθηκε ότι έβαλε την υπογραφή του ως το καλοκαίρι του 2024.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός ανακοινώνει νέα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές του. Τελευταίος που πήρε σειρά στις ανανεώσεις ήταν ο Μάριος Βρουσάι, τον οποίο ο Ολυμπιακός «έδεσε» ως το καλοκαίρι του 2024.

Είναι ο έβδομος κατά σειρά ερυθρόλευκος που ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες καθώς είχαν προηγηθεί οι Ραντζέλοβιτς, Μπα, Ελ Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο και Καμαρά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί «τέκνο» του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16/4/2018 σε αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία και τη Βίλεμ λογίζεται πλέον ως ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας με τρεις συμμετοχές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 έχοντας πλέον γράψει το όνομά του και στην εθνική ανδρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα