Ολυμπιακός: Η πρόθεση είναι να κυνηγήσουν κι άλλο τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση «πολυιδιοκτησίας»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρόθεση είναι να κυνηγήσουν κι άλλο τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση «πολυιδιοκτησίας»

bet365

Μετά την απαλλαγή του ΠΑΟΚ στην υπόθεση «πολυιδιοκτησίας», στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν το θέμα!

Το μεσημέρι της Τρίτης ( 9/2) έγινε γνωστό πως η Επιτροπή Εφέσεων αθώωσε τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτήσιας με την Ξάνθη.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι κι αυτός που ανέδειξε νομικά την περίπτωση αυτή δείχνει - σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr - να έχει την πρόθεση να κυνηγήσει και άλλο την υπόθεση.

Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν εκ νέου στο CAS, ως διάδικοι για να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους. Στο Λιμάνι είναι ενήμεροι για το σκεπτικό της απόφασης (πάνω από 100 σελίδες) αλλά και το διατακτικό. Αυτό που προκύπτει, πάντως προς το παρόν, από το ρεπορτάζ είναι πως θα κυνηγήσουν την υπόθεση. Μένει να δούμε το τι θα αποφασίσει οριστικά ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα