Απόλλων Σμύρνης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Βιτλής

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Βιτλής

bet365

Ο 28χρονος αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου
Ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού (7/2) αγώνα της Τούμπας ήταν ο Βασίλης Βιτλής, καθώς ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στο πλευρό του και αμέσως εξέφρασε την πρόθεση να επεκτείνει το συμβόλαιο του 28χρονου μπακ που εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ ο παίκτης πέρασε σήμερα την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
«Με απόλυτη επιτυχία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών σε χειρουργική επέμβαση ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Βασίλης Βιτλής. Ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής αριστερού ποδός, χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Αντρέα και Νίκο Πισκοπάκη και το επιτελείο τους.
Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης εύχεται στον Βασίλη Βιτλή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επανέλθει κοντά μας πιο δυνατός. Τις επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
Επίσης, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιωάννη Αθ. Ράλλη για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών και γενικότερα την ευαισθησία που επέδειξε στη δύσκολη για τον ποδοσφαιριστή μας στιγμή του τραυματισμού του στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα