ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση ο Σάκχοφ!

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση ο Σάκχοφ!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Νοκ-άουτ με θλάση ο Σάκχοφ!

bet365

Μετά τον Κώστα Γαλανόπουλο, άσχημα ήταν τα μαντάτα και για τον Γεβχέν Σάκχοφ, καθώς η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού!

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφερε δύο σοβαρά προβλήματα για την ΑΕΚ. Αρχικά έγινε γνωστό πως ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέστη κάταγμα στον ώμο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες.

Από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Ελαφρά Ταξιαρχία τραυματίας αποχώρησε και ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Τα αποτελέσματά της έγιναν γνωστά το απόγευμα του Σαββάτου και διαπιστώθηκε πως ο Ουκρανός μέσος της Ένωσης έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί το επόμενο διάστημα και τις υπηρεσίες του Σάκχοφ, βλέποντας τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή να μειώνονται.

Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο, αξίζει να σημειωθεί πως έχει παρθεί οριστικά η απόφαση να μην προχωρήσει σε επέμβαση στο σημείο που έχει υποστεί το κάταγμα στην ωμοπλάτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα